Bewoners

Dit zijn wij; Marloes, Bram, Jeppe, Darlene, Jip en Joshue. De toekomstige bewoners van Natuurlijk Thuys.

Jeppe

Hey, ik ben Jeppe de Vries en ben net 21 geworden. Ik ben theatermaker, vlogger en singer-songwriter, kortom ik hou van het podium en maak van alles een feestje! Mijn eigen YouTube-kanaal “Jeppe rocks” is mijn grote passie en werk bij theaterplaats Novalis Nu woon ik met mijn zus, broer en ouders in Hintham en ik kijk uit naar mijn eigen plek in Vught met de club van Natuurlijk Thuys.  

Jip

Ik ben Jip Tekke. Ik ben 25 jaar en ik woon samen met mijn moeder en vader in Den Bosch. Ik houd van werken in de horeca; lekker eten maken, zoals tosti’s en soepen, gasten bedienen en ondertussen plezier hebben met mijn collega’s. Daar maak ik ook goede koffie als Barista! Verder ga ik super graag naar feestjes en bioscoop en houd ik van gezelligheid.

Darlene

Hi, mijn naam is Darlene Hehakaja, 23 jaar oud en ben de jongste van ons vijven thuis. Ik ben geboren en getogen in Vught. Van maandag t/m donderdag werk ik bij Novalis en ga hier met heel veel plezier naar toe. Één keer in de maand heb ik een logeer weekend en zie ik mijn vriendinnen. Verder in mijn vrije tijd houd ik ervan om te dansen, zingen, kleuren, wandelen, fietsen, vlogs kijken of gezellig met vriendinnen te bellen. Daarnaast ben ik een ontzettende familie mens en houd ik veel van ze en kan lekker eten niet bij ons ontbreken. Oh ja, en ik vind het belangrijk om op z’n tijd mezelf terug te kunnen trekken op m’n kamer. Dit vind ik heerlijk!

Marloes

Hoi, ik ben Marloes Coppens. Ik ben 23 jaar en woon met mijn moeder, stiefvader en broer in Helvoirt. Ik werk bij de Werf in in de bakkerij en daarnaast ook 2 dagen bij lunchroom Trots in Boxtel. Ik vind het zelf ook heerlijk om lekker te eten. Ook ga ik graag logeren met vrienden, doe ik aan ballet en kijk ik vlogjes op youtube. Thuis ben ik vaak aan het kleuren en ook brei ik graag of ik help mama in het huishouden. 

Bram

Hoi, ik ben Bram Lamerigts. Ik ben 30 jaar. Ik woon met mijn ouders in Cromvoirt. Ik heb één oudere broer en twee oudere zussen. Zij wonen in Amsterdam. Mijn leven staat in het teken van muziek. Maken, zingen, luisteren. Een sing a song writer, zo voel ik mij wel. Ik ben een woordkunstenaar. Ik heb altijd tijd voor een diep gesprek. Ik werk bij theaterplaats Novalis en bij atelier Morrison. Mijn hobbies zijn sporten, niet alle sporten, wel hockey, voetbal, basketbal en darten. Ik ben geen waterrat. Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe natuurlijk thuis!