Bewoners

Dit zijn wij; Marloes, Bram, Jeppe, Darlene, Joshue, Noor en Goos. 
De toekomstige bewoners van Natuurlijk Thuys.
Jeppe

Hey, ik ben Jeppe de Vries en ben 21 jaar. Ik ben theatermaker, vlogger en singer-songwriter, kortom ik hou van het podium en maak van alles een feestje! Mijn eigen YouTube-kanaal “Jeppe rocks” is mijn grote passie en werk bij theaterplaats Novalis Nu woon ik met mijn zus, broer en ouders in Hintham en ik kijk uit naar mijn eigen plek in Vught met de club van Natuurlijk Thuys.  

Noor

Mijn naam is Noor Oussoren, ik ben 21 jaar en ik woon afwisselend bij mijn moeder en bij mijn vader. Ook ga ik graag logeren bij mijn zus Kris. Net zoals zij, zou ik ook graag een keer in mijn eigen huisje gaan wonen. Iedere week ga ik 2,5 dag naar de dagbesteding Kroon in het Koning Willem 1 College. Ik vind het leuk om daar mee te helpen met de lessen die de studenten van de Zorg opleiding krijgen. Verder werk ik 2 dagen in de week bij de Halderse Hoefjes. Ik rijd daar al heel lang paard op zaterdagochtend en vind het heel leuk om er nu ook bij de verzorging van de paarden te helpen. Daarnaast houd ik de stallen en de weiden schoon en help ik mee in de groentetuin. Vrijdagmiddag ga ik met Anniek sporten en veel andere leuke dingen doen. Zij is fysiotherapeut en leert mij dan meteen een goede houding aan. Op maandagavond repeteer ik voor een musical bij PodiumW. Om de week logeer ik een weekend bij de Loonse Lampion, lekker buiten meehelpen met de dieren en in de tuin. Feest is het wanneer ik zelf op de tractor mag rijden. Een lekker druk weekprogramma en dat is goed voor mij. Ik heb een aangeboren hersenafwijking (Polymicrogyria) waardoor ik extra gestimuleerd moet worden om mij motorisch te ontwikkelen en ook kan ik moeilijk spreken en heb ik een geestelijke achterstand. Gelukkig communiceer ik als de beste en ben ik vaak een gangmaker in de groep. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met een groep vrienden ergens te gaan wonen!

Darlene

Hi, mijn naam is Darlene Hehakaja, 23 jaar oud en ben de jongste van ons vijven thuis. Ik ben geboren en getogen in Vught. Van maandag t/m donderdag werk ik bij Novalis en ga hier met heel veel plezier naar toe. Één keer in de maand heb ik een logeer weekend en zie ik mijn vriendinnen. Verder in mijn vrije tijd houd ik ervan om te dansen, zingen, kleuren, wandelen, fietsen, vlogs kijken of gezellig met vriendinnen te bellen. Daarnaast ben ik een ontzettende familie mens en houd ik veel van ze en kan lekker eten niet bij ons ontbreken. Oh ja, en ik vind het belangrijk om op z’n tijd mezelf terug te kunnen trekken op m’n kamer. Dit vind ik heerlijk!

Marloes

Hoi, ik ben Marloes Coppens. Ik ben 23 jaar en woon met mijn moeder, stiefvader en broer in Helvoirt. Ik werk bij de Werf in de bakkerij en daarnaast ook 2 dagen bij lunchroom Trots in Boxtel. Ik vind het zelf ook heerlijk om lekker te eten. Ook ga ik graag logeren met vrienden, doe ik aan ballet en kijk ik vlogjes op Youtube. Thuis ben ik vaak aan het kleuren en ook brei ik graag of ik help mama in het huishouden. 

Bram

Hoi, ik ben Bram Lamerigts. Ik ben 30 jaar. Ik woon met mijn ouders in Cromvoirt. Ik heb één oudere broer en twee oudere zussen. Zij wonen in Amsterdam. Mijn leven staat in het teken van muziek. Maken, zingen, luisteren. Een sing a song writer, zo voel ik mij wel. Ik ben een woordkunstenaar. Ik heb altijd tijd voor een diep gesprek. Ik werk bij theaterplaats Novalis en bij atelier Morrison. Mijn hobbies zijn sporten, niet alle sporten, wel hockey, voetbal, basketbal en darten. Ik ben geen waterrat. Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe natuurlijk thuis!